Yngves idol-dag 13.juli

Skrevet av mamma

Kl.13 den store dagen hadde vi fått beskjed om å møte opp på Strandtorget. På vei over Vingnesbrua ville han helst snu, ikke av nerver, men av sinne over skjorta som vi hadde kjøpt til sceneantrekk mens han var på ferie hos farmor. Når det viste seg at idol-folket var litt forsinka fikk vi en time til å ordne nytt antrekk til den lille artisten som straks følte seg motivert for dagens oppgaver!

lydprøve Yngve, Vivian og MalinTimene gikk fort fram til konserten kl.18; prat med turnesjef Stein (til høyre på det øverste bilde), litt øving på "This is Life", lydprøver og intervjuer av journalister.

Over synger begge Mini-idol kanditater, Yngve og Malin, i lydprøve på This is Life. Til høyre poseres det med Vivian til Frøydis i Byavisa.

Tid ble det også til å tulle litt rundt med Malin, inspisere scena og sjekke lengden på køen utenfor sperringene.

Yngve i Mini-idol Yngve i Mini-idol avstemning

Showet er igang og Mini-idol starter det hele med Yngve først ut. Han sang "Big guns" fra Amy Diamonds siste album. Den vant han også "Scenen er din" med et par uker tidligere.

Liten gutt på enormt stor scene..!

 

 

Vinneren ble avgjort med en lydmåler som Stein hadde i hånda. Bildet til høyre viser "Den som vil at Yngve skal vinne hyler NÅ!"
- han vant!

Yngve fikk se de første låtene av idol-showet før han måtte stå klar igjen. Litt uti "This is Life" ble han hentet inn på scenen av Aleksander. Han fikk synge et vers og litt til aleine, og refrengene sammen med idolene. Veldig rart og veldig morsomt å synge sammen med dem, sa Yngve.
Etter konserten fikk de to mini-idoldeltagerne, barnekoret som sang med Ørjan samt noen spesielt inviterte barn møte idolene back-stage.


Wisnu var en trivelig kar, som lærte oss et indonesisk ord hjem til pappa.

Yngve måtte finne seg i å skrive autografer selv også, og fikk stadige kommentarer på at han hadde gjort det veldig bra.Vivian sa han måtte love og fortsette med sangen.
Alt var visst veldig greit:-)

This is LifeThis is LifeThis is LifeYngve og Wisnuautografskriving

Tilbake til forsiden

Tilbake til opptredener